helg

 Hej gullråttor! Hoppas ni har en fin helg. Min helg kan sammanfattas såhär: 
 
Sa till alla mina kompisar att i helgen ska jag JOBBA. Har nämligen tagit beslutet att kalla musikskrivandet för jobb även om det inte är mitt levebröd. Känns viktigt och rimligt att ta det på allvar. Den enda nackdelen är att jag blir min egen boss och den bossen är inte nådig när det kommer till att dela ut arbetsuppgifter. Har därför suttit med andan i halsen och hetsdruckit kaffekopp efter kaffekopp för att bli klar med allt "i tid". Hehe. Igår eftermiddag ansökte jag i alla fall om semester vilket beviljades efter ganska få sekunder, och så gick jag och Alkohon till systemetbolaget för att storhandla. 

Vi skulle nämligen ha bubbeldrickartävling och äta middag med några av våra bästa människor: Klara Tuva, Flora, My och Murre. Soffan har blivit en ärkeklenod förresten, ska kämpa för att den ska få stå kvar. 
 
Vi snackade intensivt i massa timmar om diagnoser mest som det ju ofta blir när man umgås ett gäng extremt högsensitiva personer. Här är Klara och hon är jävligt bra. 
 
Sen gick vi till Chicken Grease och skakade rumporna tills klockan slog gryning och vi köpte chips och åkte hem till Telefonplan. 
Idag har jag mest haft ont i huvudet, fått ryggkli och pussar i pannan, tittat på Cloé och Nicole, fått vara förälder åt förälder och säga stopp och trösta, pratat i telefon med Markus i två timmar och saknat honom brutales, ätit middag med mamma och nu ska jag tända ljus och titta på något jättedåligt. Bra söndag ändå. 
Hoppas ni mår fint. 
Puss /Johanna
Allmänt | |
#1 - - ISA:

bra kväll det där verkar som! Lite dimmiga på sista va? haha;) kram snygging!

#2 - - Flora:

<3!!!!!!!!!

#3 - - Hanna:

chloé och nicole<3 <3

Upp
img{ border: 0px; }