Hejdå Köpenhamn

Det gör lite ont att gå igenom bilderna ifrån helgen pga det var världens finaste helg alla kategorier. Samtidigt som det är surrealistiskt konstigt att lämna ett helt liv, för ett annat liv, som inte har några gemensamma nämnare.
Nu kör vi.
I torsdags kom jag fram till Köpenhamn, och jag grät redan när tåget rullade in på Huvudbangården. Mötte Judith på Norreport och vi bara tjöt av lycka och drack eftermiddagsöl i solen.
 
När det blev kväll knackade en fin person efter en annan på dörren och så låg vi, som vi brukar, i varandras knän på mitt golv hela kvällen och tog igen all tid vi varit ifrån varandra. 
 
Drack Whisky Sours. Såklart. Och så somnade vi.
 
Fredag! Vi drog till Borups, hämtade mina kvarglömda grejor och sa hejdå till lärare och lite så. Mkt märkligt, det är min skola ju.
 
Vi skulle pierca oss, eftersom det är någonting som vi uppenbarligen gör. Men det var stängt.
 
Så vi drog tillbaka till Åboulevard, åt falafel, la oss på madrasser och jag läste högt ur Mumin för de andra tills de somnade. Ska alltid börja mina fredagar så från och med nu. Och satt vi på taket i eftermiddagssolen och jag bara "idag är det HELT OK att livet är HELT meningslöst".
 
<3 Så var det bubbeldags! Vi hängde på den Röde Plads där det var 48h-fest, tills det blev för kallt.
 
Dansade vidare till en utomhusfest/festival/rave/oklart på Köpenhamns universitet som var ungefär det roligaste ever. Här är Klara Sofie.
 
Dagen efter åt vi pizza på kyrkogården och skulle städa men det gick så djävulskt långsamt. Gick mest runt och lyfte upp en sak och ställde ner den på en annan plats. Och så höll jag på. 
 
Men! Älsklingen längst till vänster hade fyllt år, så vi cyklade hem till henne på kvällen efter en lååååång powernap och var lite segstartade men efter ett tag så var vi uppe på benen igen och dansade till ABBA.
 
Bandet.
 
Alltså kärlek overload jesus.
 
Ja eh, efter det så tog ett tappert gäng taxi till Christiania och dansade och kaosade och hade det så så så kul. Därefter hamnade vi på en märklig efterfest på Amager och ramlade hem vid 8-tiden.
 
Fick ca 2 minuters sömn innan det var dags för det här fräscha gänget att städa ur hela lägenheten.
 
Tillslut såg mitt rum ut såhär :(
 
Sen kom pappa med bilen och vi lastade in alla mina saker, och så vinkade jag hejdå till Danmark.
 
Älskade Köpenhamn, tack för att du har varit så snäll mot mig.
/Alice
Alice | | 4 kommentarer
Upp
img{ border: 0px; }