01.30

Inatt på Wollmar Yxkullsgatans busshållplats sa vi hejdå till vår vardag tillsammans. Hejdå till att dela alla dagar kaffe kompisar familjer tystnad glädje tankar ledsamhet cigg pengar säng allt. Krampaktigt grepp om varandras händer, skakar, snälla gå inte. Snälla.
Vi. I fyra år nu. Du. I mitt liv.
Så ofta slås jag av. Vad ska jag säga. Tacksamhet. För klyschigt. Men ändå tacksamhet. Över oss, över dig, över det som är du i mitt liv. Att jag får dela mina fredagskvällar med dig. Att vi ringer varandra innan, under, efter, något hänt eller inte hänt. Att vi klarade mitt år i Paris, ditt år i London, ifrån varandra. Att vi är så jävla snälla mot varandra. 
Fascination fortfarande. Över hur du är. Den starkaste, snällaste, smartaste, vackraste, mest empatiska, roligaste. Att du vill vara med mig.
Vi ställer oss upp, du följer mig hem, jag kan nästan inte gå. Så stänger jag porten till Kvarngatan. Stannar innanför, kan inte riktigt andas. Går två våningar upp, vet att jag måste titta ut ur det öppna fönstret, får bekräftat: du har stannat i hörnet till St Paulsgatan, tittar åt mitt håll. Tryggheten då. Tryggheten i att veta att vi alltid kommer finnas kvar, oavsett vad. Det är kanske det viktigaste jag har. 

 

 

Allmänt | | En kommentar

popkollo

Hello fuckaz!!! 
Här sitter jag just nu. Har LÖSS, grov järnbrist och allmän ångest över diverse saker. T.ex att min bästis flyttar till andra sidan jordklotet imorgon bitti. Så låt oss snälla prata om något annat. Typ förra veckan som var den bästa veckan på hela sommaren. 

Mycket pga den eminenta utgångspunkten: jag och Klara bestämde oss för att kicka oss själva i röven och ses varje dag för att skriva klart, börja på nytt och repa ihop oss igen efter sommaren. En annan mycket bra grej är att vi har fått ny replokal, dvs mitt sovrum hos pappa som nu har flyttat till Mariatorget. Så praktiskt för när man är trött på sovrum och pianoplinkande och sugen på öl tar man Bonniers Rimlexikon under armen, går femtio meter och hamnar på Wollmars. Alla vet att man blir ett kreativt geni efter 2-3 öl. 

Vi jobbade sjukt effektivt och mycket MEN tro inte att vi tänker gå in i väggen för det. Om det är asvarmt måste man få gå till Långholmen för att ligga på en brygga i ett par timmar och göda den sinande brännan. Här är de orättvist genbenådade systrarna Wörmann när vi hoppade på en vacker träbåt för att en gubbe med guldtänder hade hört att vi skulle dra oss in mot stan och undrade om vi ville ha skjuts. 

Mkt trevlig dag med mkt trevligt folk!!! 

Sen blev det lördag och då skulle den här pinglan ha party! Linn! 

Hon hade fixat SÅ fint på sin innegård med DJ-bås, bar, grillar och allehanda stämningshöjande trevligheter. 


Vi intog plats bredvid beer pong-bordet och efter en stund hade det droppat in 100 dansiga och mingliga personer. Krafs i rumpan också tydligen. 


Vi fick äran att spela för herrskapet! Bra popkollo-slutkonsert för alla var så himla snälla och gulliga <3 <3 kanske bästa publiken nånsin <3 <3 
 

Var så glada efteråt och kärleksförklarade varandra en miljon gånger. Är så jävla glad för den här människan och vår vänskap <3 <3 


Sen bestämde vi oss för att bli på pickalurven. 
 

Här är jag och världens bästa Ellen!!!! Innan vi hunnit bli på riktiga pickalurvisen! 


Så lurig bild på Alice 


Men så slutförde vi uppdraget och skreksjöng tills det blev mörkt och var dags att bokstavligt talat rulla hem. 
En mycket bra vecka alltså. Nu är det fredag och jag ska dricka hejdå-bubbel hos Alice och dansa bort sorgerna. På måndag flyttar jag till Uppsala och börjar ett nytt kapitel. Känns vet inte. Hur det känns. Men det blir bra.
PUSS /Johanna 
Allmänt | | En kommentar

LMTH

Bäst i veckan hittils.
Garanterat att vara med Joppe igen. Att bli en hel person igen.

Sämst i veckan hittils.
ATT JAG TAPPADE MINA NYCKLAR (TILL TRE OLIKA LÄGENHETER) NER I HISSCHAKTET INATT. IGEN!!! Ville dö. Vill fortfarande dö. Och så är det så kefft när ens självbild totalrubbas hela tiden. Jag är en slarvig person, men vill verkligen inte vara en :(

Där har jag ont.
I äggledarna<3

Det tänker jag mycket på.
Just nu på allt som ska hinnas med innan lördag och att jag gör ca ingenting utav det? Men jag blev så himla skakad av detta med nycklarna tror jag så måste återhämta mig lite. Min stresströskel är inte lika hög som den en gång varit......... Tänker också JÄTTEMYCKET på Stockholm. Generellt mycket på Stockholm bara. Och på alla sjukdomar som jag har utan att veta om det. Alltid. Men mest på hur fan det ska gå att inte ha henne i samma stad. Vafan.

Det klär jag mig i.
Allra helst i min byxdress jag köpte för någon vecka sen. Annars bara vad som helst som inte luktar festival.

 

Till helgen ser jag fram emot.
Att flytta in i mitt nya hemmmmmmmmmmmmmm.

I lurisarna hör jag.
Du och Jag - Madi Banja/Lorentz. Kan inte sluta :////// "Vi åker motorcross in the streets ahyeah"?

Det dricker jag.
Just nu kaffe.

På fredag händer detta.
Packa ihop och städa Teflonplan. Dricka bubbel bland flyttkartonger och dansa på Trädgården en sista gång (inte för alltid obs).

Å på lördag det här.
Jag och mamma sätter oss i en bil och kör tvärs över landet. Vi bråkar och lyssnar på p1 och stannar obscent många gånger på vägkrogar för att gå på toa och köpa snus och kaffe.

Söndagen tillbringas så.
Göra fint i lägenheten :))))))))))))) Är förhoppningsvis glad, men antagligen lite ledsen och desorienterad också när jag har sagt hejdå till mamma.

Och mest av allt önskar jag detta.
Att jag får mina nycklar tillbaka! Då ska jag bli jätteeffektiv! Och springa iväg till Vitabergsparken för att dansa och krama på Fanny.

/Alice

Alice | | Kommentera
Upp
img{ border: 0px; }