hsp this is a goodbye omg

Hörrni. Den här bloggen har tappat sitt koncept lite sen vi flyttade till olika städer. Liksom vi lever inte exakt samma liv just nu även om det är vad vi allra helst skulle göra alltid. Därför tänkte jag göra solokarriär nu, och Alice får tala för sig själv men jag hoppas att hon livar upp enkelv igen för den var fan queen (och platsen som gjorde att jag hade totalkoll på henne redan innan vi träffades första gången). Peppa henne i att blogga där! Och följ mig på johannafrostling.blogg.se! Lova! Så lovar jag er updates! Jag har lämnat in mobilen på dammrensning så ni kanske till och med kan få bilder! PUSS we love u so fkn much
 
 
Allmänt | | 5 kommentarer

pluggpmspuss

Här kommer ett trött inlägg ifrån en som egentligen borde läsa Dante.
Såhär ser ungefär de flesta vardagskvällarna ut hemma hos oss. Kolla gulliga sambosar. 
 
Jag hade min mest surrealistiska morgon häromdagen förresten. När jag ställde klockan på 05.00 och åkte till Trädgårdsföreningen, för att där svida om till festkläder och åka segway framför filmteam. Men kul vare! Åkte hem och somnade igen pga hade varit på event med gratis öl dagen innan. Vaknade upp några timmar senare, totalt desorienterad och ba vem är jag? Vart är jag? Vadå Göteborg? 
 
På kvällen i alla fall, efter en del kaffe, så åkte vi till Pustervik och var där exakt hela kvällen. Det var bokmässe-galej och FLUMSKOLAN! JONATAN UNGE! Jag skrattade (inte så överraskande) jättemycket. Och hade en mycket fin kväll, Shout out louds spelade också tillsist vilket var megamycket tbt 2010.
 
Men mest har den här veckan präglats av en helvetisk PMS som nu för tiden verkligen sätter mig ur balans totales och gör mig till ett vrakigare vrak än vanligt och hatisk och ledsen och orkeslös. Turligt då att jordens gulligaste person vill gå och storhandla med mig halv 10 på lördagskvällar när jag inte är på humör för någonting. 
 
Tre andra bra grejer:
- Träning, den sorten när pulsen går upp i en farligt hög hastighet och svetten ba kaskadsprutar åt alla håll och kanter och man känner sig så stark att man skulle kunna ta sönder vad som helst 
- Kokosolja, har gett mig hopp om livet och att jag ska slippa se ut som ett dött löv i ansiktet den här hösten 
- IKVÄLL BÖRJAR BRON SÄSONG 3!!!!
 
Kram kärlekarna /Alice
Alice | | 4 kommentarer

Dadadaddaam

Ey. Sen sist har jag väl mest pluggat, samtidigt som jag har försökt sluta med alla mina beroenden. Vilket kanske var lite VÄL mycket vatten över huvudet såhär i efterhand. Men ändå! Jag krigar på!
I fredags lagade vi rotmos och låg i soffan exakt hela kvällen och glodde på en skärm, pga jag hade även bestämt mig för att ha en helg av 0% alkohol och lika lite socialt utbyte.
Men så lyckades vi ändå stänga Yaki-Da i lördags. Hehe, det får den här bilden på Ellen symbolisera. 
 
När vi ramlade hem någon gång så stekte de gäster som var på besök natta-pannkakor. Jag har ju lyxen att ha två Ellens i mitt liv. Hon här ovan är min andra Ellen, sambo-Ellen. Hon är grym.
 
Dagen efter, när vissa hade pluggångest/kemisk ångest/all världens ångest kunde andra sitta på ballen och leva life. 
 
 
Och så har jag skrivit tenta rå, varit på långfilmsrep, promenerat vid vattnet och till Röda Sten och nu är det på riktigt höst hörrni, druckit godöl på Mariaplan för att fira diverse grejer, och legat vakna tills sent för det finns så mycket att säga och få höra. 
Idag är dagen som jag köper Friskis och Svettis-kort samt lyckas läsa 150 sidor om Homeros. Okej.
Puss!!!!!!!!!! /Alice
Alice | | En kommentar
Upp
img{ border: 0px; }