hej hej

Okej, nu är jag tillbaka i Sthlm. Senaste veckan har varit tumultartad med avsked åt höger och vänster och förvirring inför framtiden. Här är lite smått och gott: 
 
I fredags hade vi hejdå-afton på Åboulevard (där Alice numera är bosatt). I det här köket har vi spenderat så mycket tid att det känns som att ens innanmäte har blivit en del av väggarna typ. 

Vi lagade brutala mängder hummus, sötpotatis, guacamole, ost ja allt som är gott och gör en mätt. 
 
Lekte lekar, höll tacktal och jag pratade bäbisspråk hela middagen för det gör jag när jag har ångest över något, hehe. Efter åtta timmars arbetsdag och några glas rödvin somnade jag i Magdas knä.

Och vaknade upp morgonen efter bredvid dessa sömndruckna. Jävla dröm alltså
 
Jag, Judith och Malin gick för att handla frulle. Klockan var tidigt eftersom jag skulle iväg och jobba sen, så det var alldeles disigt ute och varmt. Helt bestämt vår. 

Så dukade vi upp blåbärdsscones, yoghurt, kaffe, juice, grapefrukt mmmm. Och precis i rättan tid ringde Markus på dörren, stormade in i rummet och slängde en flaska cava i sängen. Man ba VARFÖR äter man inte champagnefrukost varje dag? Var så gott och mysigt att bli lite runt under tassarna innan lovligt. 

Här är han förresten. Han har kommit att bli en av mina viktigaste köpenhamnsmänniskor och är så bra på alla sätt. Här försöker han naturligt posea med handen för kinden för att den var så svullen efter en tandoperation

Vi vet verkligen hur man tar tabberas när det gäller

Efter frukost tyckte vi att det var lägligt att klättra upp på taket och hälsa på utsikten.

Hallå eller 

Dokumenterade litegranna 

Och mediterade in dagen i solljuset 


Och det här är det finaste jag har i mitt liv, oss två. Att vi trängts på 30 kvadrat i över ett halvår, gått i samma skola, delat vänner, ekonomi, ångest, underkläder, säng och ändå står ut med varandra och långt mer än så.  

Och den här personen som slungades in i livet precis exakt när jag behövde precis exakt allt som hon är. 

Här är ett småfult morgontrött litet gäng. Älskar dom så mycket. 
 
Och Magda sa: "Judith jag blev helt chockad av att se dig, det var så längesen jag såg ett ansikte i sol". 
 
Efter att ha sprungit nerför trapporna för att jag inte stod ut med mer hejdåande åkte jag till jobbet och möttes av detta. Så jävla fint. Jasmin berättade att det var den första kakan hon någonsin bakat <3333 

På kvällen kom far från Stockholm. Han bjöd på middag på Torvehallarna, och vi åt tapas med anklever, vitlöks- och ostgratinerade kräftor, parmaskinka, ugnsbakade tomater och det var dödens gott. Både jag och Alice åt glatt upp köttet trots att vi är vegetarianer. Ibland måste man faktiskt. 

Drack även öl i rustika glas och Alice kände sig som E-Type. 
 
På morgonen gick vi upp tidigt för att städa. Jag och Alkon tyckte det borde gå på en timme, men vi tre städade frenetiskt i fem timmar för att få det rent. Pappa sa att det var den smutsigaste lägenheten har varit i, och då hade vi ändå vigt hela veckan åt att få det rent. Såhär deppigt återställde vi hörnan till. RIP

Här är vårt hus utifrån och Alice vinkar från vårt fönster! Visst är det fint! Sekelskiftesromantik släng dig i backen

Och här är vi påväg mot Åboulevard. Jag hade så mycket grejer med mig att ingen människa någon kommer förstå hur jag fått dit allt. Fyllde varenda mm av pappas bil. 
Ja, och det var den historien. Nu ska jag springa längs vattnet tänkte jag. Hoppas ni mår fint och snälla säg hej för vi saknar er <3 
Knus /Johanna
Allmänt | |
#1 - - Flora:

ojojoj vilket fint och känslosamt inlägg <3 <3 <3 ses snart!!

#2 - - Emma:

blir helt varm och inspirerad av att läsa - känns som så innehållsrikt, stundtals asjobbigt men ändå ett så harmoniskt äventyr!
Stockholm rockar...

Upp
img{ border: 0px; }