pluggpmspuss

Här kommer ett trött inlägg ifrån en som egentligen borde läsa Dante.
Såhär ser ungefär de flesta vardagskvällarna ut hemma hos oss. Kolla gulliga sambosar. 
 
Jag hade min mest surrealistiska morgon häromdagen förresten. När jag ställde klockan på 05.00 och åkte till Trädgårdsföreningen, för att där svida om till festkläder och åka segway framför filmteam. Men kul vare! Åkte hem och somnade igen pga hade varit på event med gratis öl dagen innan. Vaknade upp några timmar senare, totalt desorienterad och ba vem är jag? Vart är jag? Vadå Göteborg? 
 
På kvällen i alla fall, efter en del kaffe, så åkte vi till Pustervik och var där exakt hela kvällen. Det var bokmässe-galej och FLUMSKOLAN! JONATAN UNGE! Jag skrattade (inte så överraskande) jättemycket. Och hade en mycket fin kväll, Shout out louds spelade också tillsist vilket var megamycket tbt 2010.
 
Men mest har den här veckan präglats av en helvetisk PMS som nu för tiden verkligen sätter mig ur balans totales och gör mig till ett vrakigare vrak än vanligt och hatisk och ledsen och orkeslös. Turligt då att jordens gulligaste person vill gå och storhandla med mig halv 10 på lördagskvällar när jag inte är på humör för någonting. 
 
Tre andra bra grejer:
- Träning, den sorten när pulsen går upp i en farligt hög hastighet och svetten ba kaskadsprutar åt alla håll och kanter och man känner sig så stark att man skulle kunna ta sönder vad som helst 
- Kokosolja, har gett mig hopp om livet och att jag ska slippa se ut som ett dött löv i ansiktet den här hösten 
- IKVÄLL BÖRJAR BRON SÄSONG 3!!!!
 
Kram kärlekarna /Alice
Alice | |
#1 - - hanna:

segway!!! synd det inte var du som blev vald till bride 2 be, tror du hade varit en mkt bra sådan

Svar: <3
None None

#2 - - Anonym:

Du borde testa mandelolja också/istället! Finns på apoteket och gör huden så jäävla mjuk och härlig! Plus har bättre konsistens än kokos!

Svar: Uh! Tack! Ska absolut testa!!
None None

#3 - - ISA:

hade ju gärna velat veta mer om segway-grejen känner jag. lite oklar händelse i livet ;)) hehe.

#4 - - Anonym:

Du har aldrig kollat om det kanske rör PMDS (& inte PMS?). Känner bara igen mig så mycket i det du skriver. Puss

Upp
img{ border: 0px; }