en liten uppdatering från göttelande

Hej i regnet! Efter några turbulenta dagar med ambulansfärd och morfinsnurr och nedpackning av huset och ganska mycket ledsamhet satte jag och mamma oss i bilen för att åka till det här stället som är det bästa på jorden om man frågar mig. Dvs Gotland. 

Innan vi kom hit ner till sudret (sydligaste delen av ön) gjorde vi en tvådagars roadtrip på norra halvan för omväxlingens skull. Första natten spenderade vi i den här stugan som hör till pensionat Fridhem, som ligger strax söder om Visby. 

Ett gammalt bevarat och charmigt ställe med vidrig frukost men vacker vy, havet ligger nästan och skvalpar i ögonen på en när man sover.

Mamma fotade mig när jag hade ont i magen för att hon ska göra något slags fotoprojekt; "nu kommer jag fota dig och Måns en del när ni är arga och ledsna, och då är det viktigt att ni inte säger nej". Bäst att lyda.
 
Vi vandrade runt lite i trädgården och hade nostalgitrip från åren när mina föräldrar var separerade part 1.0, då brukade jag, mamma och Måns bo på Fridhem några dagar varje år innan vi åkte söderut. 

Ja så åkte vi till Visby och drack kaffe bland rosorna. 

Och jag var ascool i utklädningslådefyndade glajkor. 

Köpte glass, supersaltlakrits och viol, märkligt

Och sen åkte vi upp till THE stenugnsbageri i Rute för att träffa los kusinos och fira att min mosters man fyllde 50. Tönten i mig fick hjärtklappning av att vara på samma ställe som Alex äter frukost på VEM är man

Nästa dag var vi utelåsta från bilen i fyra timmar. Tackar verkligen gudarna i förväg för allt positivt som kommer hända när karmakontot svämmat över på minussidan (vilket är mycket mycket snart). Men så på eftermiddagen kom vi äntligen ner hit och direkt hem till familjen Wallin som hade barinvigning..... 
 
...Ellen har nämligen byggt en alldeles egen! Ett ypperligt tillfälle tyckte jag att avsluta min vita månad, och lät jäveln bjuda mig på sina fläderdrinkar. Det gjorde hon bra. 
 
Fick flakmoppeskjuts hem av Calle <3 <3 <3 livets fordon

Och igår var det kvällssol igen och jag, mamma och hennes bästis Christina drack rosé och skrattade på baksidan och jag var gladare än på länge. Nu regnar det men det gör inte så himla mycket för jag är ledig för första gången på så länge och augusti ligger framför och kommer bli så BRA. 
 
Ps. Lyssna på Flora och Fridas nyutkomna podcast! Ni borde för att 1. de är jävligt smarta, roliga och bra och 2. jag har petat ihop jingeln till den! Finns på iTunes och podcast-appen, bara att söka på deras namn. 
 
Puss/Johanna 
Allmänt | | 2 kommentarer
Upp
img{ border: 0px; }