manmåstebärasinsorgiarmarna

Vad har hänt sen sist då undrar ni säkert. Okejdå jag ska väl berätta. 
Utöver allt det vardagliga som att måla akvarell med Juddan, titta på Borgen, dricka drinkar på La Fontaine och dansa lite för länge på LA bar (det rekommenderas inte), så har min lampa har blivit färdig! Om ni tittar riktigt noga så kan ni hitta lite texter här och var. 
 
Igår åkte jag, Tilda och Kjerstin till Louisiana. Målet är definitivt att ha ett vardagsrum med that view i framtiden.
 
Hängde i den här drömmen. 
 
Allt var (såklart) så jäkla bra, men allra finast och starkast och värst och viktigast och bäst var Richard Mosse´s utställning. Åk och se! Bums! 
 
Idag har jag hängt på Christiansborg med mitt politik-hold (hittar inte det svenska ordet just nu lol) och fått guidad tur av vår lärares vän som är spin doctor. Christiansborg är mitt topp 3 bästa ställe i Köpenhamn, så det är ju himla lyxigt att fått hänga där en del. Men sen är ju Danmarks politiska läge som det är liksom (katastrof........).
 
Fast det är så himla vackert.
 
(Om ni har sett Borgen så är det här rummet/hallen med en del, pga Statsministeriet ligger där längst ner i korridoren) (Okej fattar att detta kan uppfattas som töntigt men verkligen zero fucks given). 
 
Och på väggarna kan man hitta sarkastiska adderingar i målningar, som här ovan, konstnären ville väl göra liknelsen politiker = spindlar/sniglar = obehagliga/långsamma.
Ja det var väl ca det, och imorgon är det mitt sista House of Performance och jag ska dansa! Om ni har vägarna förbi alltså!
Torsdagstips: Berg & Meltzer ikväll på 5an! /Alice
Alice | |
Upp
img{ border: 0px; }