sista orden om wow

Hej våra små kavalkader!! First: we love you! Second: det är Johanna som skriver, vill säga det för att Alice ska slippa skämmas över svengelskan och eventuella könsord och konstiga grammatiska metaforer. Nu när ni vet det måste jag också nämna att anledningen till att mitt tryne syns på nästan vareviga bild är att det är Alice som står bakom kameran och vi tar inte så mkt bilder så detta är vad som finns att tillgå. BLA BLA
Här kommer Way out west, allt på en gång, ej tidsenligt och grammatiskt åt helvete pga bristande flyt i närminnet. 

Åkt tåg med Sam, även kallad Snoopy. Hetslekte lekar i bistron och morgonfilosoferade (tog upp teser som "avsked är det mest konkreta men samtidigt det mest komplexa" L O L). Tips! Klicka på den här länken och ha som bakgrundsmusik till detta inlägg för Snoopy är grym och kommer garr vara huvudakten på nästa wow. 
 
Vi var aaaastaggade och nervösa över faktumet att Stockholm skulle flytta till Göteborg över en helg. Läskigt :S

Och blev ordentligt på pickalurven första dagen för att bli lite "bakfulla och sköna" dagen efter. Asså. Funkar. Träffade folk och några hånglade i gathörn på Järntorget. 

Sen var det dags för los festivalos! Vi kickade igång den med förfest hos Judith som bor granne med huset där Alice ska bo i höst, och där vi bodde nu under festivalen. Judith är alltså Judith som vi hängde med 24 timmar om dygnet under de åtta månader vi bodde i Köpenhamn. Hon är en jävel på att vara bra. 

Kolla gulliga vi är! 

Den här bilden har ni ju redan sett men vi får inte spara in på bilderna som finns på oss två tillsammans, de är inte så himlans många faktiskt. Hej hej! 

Tål att tilläggas att detta är då EN av Alice TRE TERASSER. Hon ska bo i ett kollektiv på övervåningen i en gigantisk sekelskilftesvilla med utsikt över hela världen. Man ba okejrå bara för du är så söt

Sen så bara gick vi in här och hängde runt! Var så fint väder att man ville gråta. 

Träffade pärlikus Flora som också är en jävel på att vara bra på alla tänkbara sätt. Älskar vårt häng <3 

När det fanns glapp mellan konserter satte vi oss utanför för att bli bubbliga och göttiga. Gjorde en UNDERBAR drink som bestod av Redbull och cava som bokstavligt talat smälte i munnen! Dubbelbubbeltrubbel likz
 
Man blev aspeppad av den!!! 

Här är snoppisen och jag igen när vi äter äcklig falafel! Dåliga saker med den här festivalen är 1. det går inte att bajsa (återkommande under alla festivaler btw, det går inte att koncentrera sig när sitsen är så högt upp? måste ha kontakt med marken av någon anledning?) och 2. det är äcklig mat. fattar inte varför de inte gör lite göttigare falaflar t.ex? 

Min bästa konsert var nog Lauryn Hill. Så fruktansvärt musikalisk, smart och bra musik. Och vilken stjärna på scen man dog. 

På den här bilden är: Flora, Felix, jag, Sam, Alice (bakom kameran) OCH Hanna som är vår bloggidol och som vi i ett nervöst anfall vågade skriva till och föreslå bärka vilket hon gick med på så äntligen fick vi träffa henni! Hon var underbar!! 

Så åkte vi till bananpiren för att se fler konserter och Flora visade hur stor kuk hon har 

Under Jonathan Johansson stod vi i en klunga med folk från ALLA olika gäng. Alice och de andra också antar jag var i extas. Hon sa att det var bland det bästa hon sett och hon var så gullepeppad <3 Själv sprang jag ut och hyperventilerade för att jag inte kunde kunde hantera stressen av för många olika människor på ett och samma ställe. Så konstigt, brukar älska såna situationer men ibland slår livet slint! När man minst anar det! 

Tog bilder i en automat KOLLA gulliga?? Love her 

Varje morgon smet vi ner till Judith för att bli bjudna på frukost och kaffe i hennes kök. Undra hur många kalorier hon stoppat i oss i år, hon borde få Nobelpris i generositet. 

Här är Alice LOUNGE. Tur att hon är söt som sagt annars hade det fan varit svårt att unna människan den här lägenheten. 

Tre muppar i ett tält i regnet. 

KLARA the queen of fUcking life. Av henne blir man: lugn, glad, skrattig, pruttig, trygg och många andra saker. 

Och erkänn snygg bild till vårt första skivomslag. 

"Asrolig selfie i asrolig vinkel" 

Det regnade alltså en del sista dagen. Vilket inte gjorde så himla mycket eftersom det var varmt och vi hittade bänkar som man kunde vända upp och ner och tälta under. 


Sista konserten spelade First aid kit och det var HELT fantastiskt. Det går inte att greppa vilka stjärnor de är. Som grädde på moset öppnade himlen sig och gud pissade festivalfölket så till den grad att inte en kotte var glad när hen lämnade området. Det var faktiskt en hemsk upplevelse när alla skulle gå ut. Alla vankade fram som dränkta pingviner och svor och trampade i lera.  
 
Så vi satte oss på en spårvagn och åkte åt fel håll för att kunna hoppa på rätt sen, åkte på bajsnödig Nöjesguidenfest som inte gav oss ett skit så vi åkte hem och totaldäckade och det var den festivalen! Ger den 4,5/5. Anledningen till att den inte fick 5/5 vad bajsnödigheten och maten och att ingen av oss fick en riktigt riksfylla och gjorde spårade saker som att äta grus eller mördarsniglar eller gå upp på scen och moona när Lorentz spelade. 
Nu lovar vi att det inte blir nå mer tjat om Way out west förrän nästa år. 
PUSS hörrni
/Johanna 
 
Allmänt | |
#1 - - Saga:

Åh please please Alice hur fick du tag på boende i kollektivet?? How? Och finns det platser? Jag har kompis som är i såå akut behov av boende att hon kommer behöva flytta in hos mig och min familj innan hon hittar någonting. Vi bor redan trångt hehe.

Svar: HEJ!! Åh, jag fattar. Bostadsbristen är HELT SJUK, speciellt i de här städerna. Jag hade sån megatur att jag känner den ena personen som redan bor i kollektivet. Det handlar ju verkligen om det - tur. Men, det vanliga, typ häng frenetiskt på alla facebooksidor. Det kanske går lättare att lösa när studierna börjar och hon träffar en massa nya personer som känner någon som känner någon. På den vägen går det ju ofta. Hoppas det löser sig! Kram!
None None

#2 - - Flora:

äääälskar detta

#3 - - hmle. None:

Så himla himla fint, amaze!

Upp
img{ border: 0px; }