popkollo

Hello fuckaz!!! 
Här sitter jag just nu. Har LÖSS, grov järnbrist och allmän ångest över diverse saker. T.ex att min bästis flyttar till andra sidan jordklotet imorgon bitti. Så låt oss snälla prata om något annat. Typ förra veckan som var den bästa veckan på hela sommaren. 

Mycket pga den eminenta utgångspunkten: jag och Klara bestämde oss för att kicka oss själva i röven och ses varje dag för att skriva klart, börja på nytt och repa ihop oss igen efter sommaren. En annan mycket bra grej är att vi har fått ny replokal, dvs mitt sovrum hos pappa som nu har flyttat till Mariatorget. Så praktiskt för när man är trött på sovrum och pianoplinkande och sugen på öl tar man Bonniers Rimlexikon under armen, går femtio meter och hamnar på Wollmars. Alla vet att man blir ett kreativt geni efter 2-3 öl. 

Vi jobbade sjukt effektivt och mycket MEN tro inte att vi tänker gå in i väggen för det. Om det är asvarmt måste man få gå till Långholmen för att ligga på en brygga i ett par timmar och göda den sinande brännan. Här är de orättvist genbenådade systrarna Wörmann när vi hoppade på en vacker träbåt för att en gubbe med guldtänder hade hört att vi skulle dra oss in mot stan och undrade om vi ville ha skjuts. 

Mkt trevlig dag med mkt trevligt folk!!! 

Sen blev det lördag och då skulle den här pinglan ha party! Linn! 

Hon hade fixat SÅ fint på sin innegård med DJ-bås, bar, grillar och allehanda stämningshöjande trevligheter. 


Vi intog plats bredvid beer pong-bordet och efter en stund hade det droppat in 100 dansiga och mingliga personer. Krafs i rumpan också tydligen. 


Vi fick äran att spela för herrskapet! Bra popkollo-slutkonsert för alla var så himla snälla och gulliga <3 <3 kanske bästa publiken nånsin <3 <3 
 

Var så glada efteråt och kärleksförklarade varandra en miljon gånger. Är så jävla glad för den här människan och vår vänskap <3 <3 


Sen bestämde vi oss för att bli på pickalurven. 
 

Här är jag och världens bästa Ellen!!!! Innan vi hunnit bli på riktiga pickalurvisen! 


Så lurig bild på Alice 


Men så slutförde vi uppdraget och skreksjöng tills det blev mörkt och var dags att bokstavligt talat rulla hem. 
En mycket bra vecka alltså. Nu är det fredag och jag ska dricka hejdå-bubbel hos Alice och dansa bort sorgerna. På måndag flyttar jag till Uppsala och börjar ett nytt kapitel. Känns vet inte. Hur det känns. Men det blir bra.
PUSS /Johanna 
Allmänt | |
#1 - - Flora:

HUUUR heta är ni inte när ni gigar? oh lordy.
puss fino <3

Upp
img{ border: 0px; }