hjälp oss va!

Hej hörrni.
Vi startade den här lilla platsen för ungefär två månader sen. Vi har bloggat båda två fram och tillbaka i rätt många år (faktum är att första gången vi kommunicerade var genom våra bloggar och i en rätt ond ton), med andra ord har vi båda två något slags behov av att... uttrycka oss i ord? Få uppmärksamhet? Krampaktigt bevara så mycket det bara går? I alla fall så bestämde vi oss för att slå ihop våra (ganska olika) kreativa förmågor och skapa en liten plats som vi kan titta tillbaka på sen. Med hjälp av Flora och My har ni nu blivit rätt så många som kikar in här, vilket är så jäkla kul. Men ju fler ni är, desto mer vill vi ju vara inspirerande å roliga, och inte bara visa upp bilder på oss poserande med bubbligt vin i photo booth. Det blir lätt så bara. Så nu ber vi om er hjälp:
Vad vill ni läsa om? Vad är kul? Vad undrar ni? Hit us med önskerubriker! Puss! 
 
 
Allmänt | |
#1 - - challe:

Kan ni inte berätta om hur ni träffades?

#2 - - Frida:

Älskar er blogg för den är så enkel och nice och inte så uppstyrd. Det är kul att läsa om er vardag och bubbel och fest och köpenhamn!

#3 - - Mathilda:

Tycker verkligen att ni båda har asnajsa klädstilar och skulle vara kul att få se nått mer av det! Kanske inte just "dagens outfit" men kanske lite favoriter ur garderoben/nytt osv. Eller bara vad ni suktar efter!

Kanske lite om hur ni tänkte efter studenten med allt? Hetsen att börja plugga något ordentligt för att "lyckas" som ändå finns och om ni nån gång funderade på att resa iväg längre tid på någon slags backpacking grej men vad som hindrade er?

Listor är alltid superkul också!!!

Älskar också eran blogg för den känns så naturligt och ärlig.

#4 - - Anonym:

Berätta om någon kärlek!
Berätta om er relation till era föräldrar/syskon!!
Berätta om vad ni drömmer om när inget hindrar er.

#5 - - Amanda:

Dagboksinlägg, klipp ur livet (så som eran blogg är,ju) och så som bloggvärlden såg ut förut. Varenda inlägg behöver liksom inte ha en världsbra rubrik, inspirera varenda en eller innehålla smygreklam för nåt (Zzzz!) Älskar bloggy som den är nu, vill bara ha mer mer mer utav er:)

#6 - - Anonym:

ni e supercoola, gillar er attityd den känns liksom säker och typ här kommer vi och vi är fierce. fast ändå vågarna visa hur den där säkerheten ändå är beroende, ni vågar visa den där biten som är skör och ensam. så jävla modigt!!! riktigt ännu goa asso, och badass<3 gillar eran typ av humor också + aa ni har ju tagit studenten och gör saker som jag också fkn taggar till. typ gå ut, öla och flytta runt. tjoho!

så tja, vill väll mest säga: fortsätt ja tack. berätta mer om typ livet som 15, 16, 17. kanske ett bra festivalminne (om ni har några), kanske länka några feminister som ni tkr e balla. eller några nice youtubeklipp osv. berätta era bästa filmer, böcker etc. allt sånt e ju himla kul + bilder bilder bilder.

Svar: HUR fin är inte du?? Blir sjukt glada. Puss och keep rockin' in the free world <3
None None

#7 - - Anonym:

Skulle vara najs med värsta feta köpenhamnsguiden!

Svar: Vi har gjort en om uteliv! Finns här: http://highlysensitivepersons.blogg.se/category/kopenhamnsguide.html. Puss!
None None

Upp
img{ border: 0px; }