tjejertjejerförhoppningar

Yello. Är just nu inne i en hemmahelg för första gången på.... ett tag. Dels för att herregud vad vettigt, och dels för att jag tappade plånboken med ID och resten av livet i torsdags. Jahapp. Har bestämt att se det som självvalt ändå.
I alla fall. Nu ska ni få veta vad som är en mycket bra grej:
 
Att jag kan promenera på 10 minuter, bara Pingstvägen ner och igenom Svandammsparken och så plötsligt är jag hemma hos Frida och Fanny. Där blir jag gödad med Vegoburgare och får snylta på deras Wifi. Himla lyxigt som ni förstår.
 
Alltså<3
En annan rolig grej var torsdagen.
 
Sprang till Trädgården (hehe) efter jobbet och mötte dessa STJÄRNOR. Lyckorusade ihjäl nästan oavbrutet hela kvällen pga det var SOMMAR för första gången nästan någonsin.
 
Och så var KT, Hedvig och Agnes där liksom.
 
Swedish_hot_blonde_girls_gang + världens coolaste + duktiga + smarta.
 
Ja det var nämligen P3-galej, och Amason spelade bla. Ni kanske vet vi det här laget, eller så vet ni det inte, att jag är ett sånt himla public service-fan (tönt) så detta var i princip min våta dröm. Sprang runt till diverse personer som jag vet allt för mycket om och bara "Hur går det med flytten förresten?" "Jamen, kom du hem ifrån Kroatien igår eller i förrgår?" "Mår hunden bättre?" och så. höll. jag. på. -,-
 
........... Skakade som ett asplöv efter det här ...........
Nej, detta är kanske inte min allra charmigaste sida, men ni har också era små grejer och det här är min. Det får ni acceptera. Johanna ba "jag har aldrig sett en människa i lika mycket extas, måste blogga om det här" när vi tittade på stand up.
Aja. Sen stängde vi Trädgårdsjäveln och jag är fortfarande inte riktigt återställd som människa.
 
NU! EFTERLYSNING: Är det någon där ute som är duktig på fotboll/har spelat fotboll/tycker om fotboll/har erfarenhet eller helt enkelt bara är pepp på att börja spela fotboll med andra tjejer? Jag och Johanna gick nämligen runt i vårt bakistöcken och önskade oss en hobby (en sån som när man var 12) mer än något annat i världen. Så kom vi på den himla feta idén - att försöka starta ett Korpen-lag, helt utan prestige och endast ladies såklart. Är ni på? Har ni förslag på utveckling? Hur gör man ens?
Kom igen tjejer! Det blir kul! Pusshej!
/Alice
Alice, Allmänt | |
#1 - - Anonym:

Jag vill !! //ek

#2 - - Gloria:

JAG ÄR PÅÅÅÅ, bästa idéen jag hört på länge!! MISS YOU LADIES

#3 - - Linnea:

Jag vill!!!!!! Är i Indien nu och flyttar ned i juli dock men jag vill då!!!! Älskar prestigelös sport. Att peppa ihop med brudar. Svettas lite. Kram

#4 - - My:

JAG VILL HAR PRATAT OM DETTA I KANSKE 1 år

#5 - - Julia:

Jag vill!! Men jag känner er inte!!!

Svar: Då lär du känna oss!! Det blir kul!
None None

#6 - - Nicole:

En till här som vill hänga på! Kom in på bloggen av en slump men såg det hör inlägget och tänkte " Vore hur nice som helst juuu! " Sen kommer jag på att jag inte sparkat på en boll på år och dar och ångrar mig lite... Men vill ju inte vara dålig... Vafan..JAG ÄR PÅ!

#7 - - Nicole:

En till här som vill hänga på! Kom in på bloggen av en slump men såg det hör inlägget och tänkte " Vore hur nice som helst juuu! " Sen kommer jag på att jag inte sparkat på en boll på år och dar och ångrar mig lite... Men vill ju inte vara dålig... Vafan..JAG ÄR PÅ!

Svar: Du är SÅ välkommen att hänga på! Man behöver inte ens ha hört talas om en boll för att få vara med!!
None None

Upp
img{ border: 0px; }